RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Mister GVVV' Wilco den Hartog vertrekt: 'Zonder rancune'

1/2
VEENENDAAL - Wilco den Hartog verlaat GVVV komende zomer zonder rancune. De 31-jarige aanvoerder besliste vorige week, na diverse gesprekken met de technische leiding van de tweededivisionist uit Veenendaal, dat er na twaalf jaar een einde komt aan zijn verblijf op Panhuis.

TWIJFEL
"Het is waarschijnlijk de beste beslissing", zegt Den Hartog. "Ik heb geen rancune, maar het is wel een dubbel gevoel." Na zo veel jaar voor een club te hebben gespeeld, is afscheid nemen niet makkelijk, ook niet voor Den Hartog. "Emotioneel gezien is het een teleurstelling. Je wilt graag je carriŤre hier afsluiten. Alleen het gevoel moet wel voor honderd procent aanwezig zijn. Als je zestig procent twijfel hebt, is dat net iets teveel."

Als je zestig procent twijfel hebt, is dat net iets teveel"
Wilco den Hartog

Over die twijfel spraken speler en club de laatste weken meer dan eens. "We bespraken hoe die twijfel weggenomen kon worden. En toch bleef het bestaan, dus het voelt niet goed. Bovendien is het misschien wel goed om een keer buiten de keuken te kijken."

De verdediger denkt ook dat dit voor hem het goede moment is om te vertrekken. "De komende jaren kan ik gewoon nog op prima niveau presteren. Als je dit over twee jaar doet, of over drie jaar, dan is het te laat. Dat heeft wel meegewogen in mijn beslissing."

"De komende jaren kan ik gewoon nog op prima niveau presteren."


VERLANGLIJSTJE
Waar Wilco den Hartog volgend seizoen speelt, weet hij nog niet. "De ambitie is wel om op divisieniveau te voetballen, maar alles moet goed voelen, alles moet kloppen. En dan heb ik het niet over financiŽn, maar dan heb ik het over het gevoel dat ik heb bij een club."

Den Hartog erkent daarbij dat hij wel een verlanglijstje in zijn hoofd heeft. "Maar ik sluit niks uit, want als je dingen gaat uitsluiten, word je ook niet meer verrast. Dus sta ik er open in." Welke clubs er op dat verlanglijstje staan wil hij niet zeggen. "Dat houd ik voor mezelf. Ik ben wel benieuwd wat er op me afkomt namelijk."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -