Jong FC Utrecht verzuimt te winnen van hekkensluiter FC Dordrecht

© Namen & Rugnummers
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft vanavond vergeten te winnen van FC Dordrecht. De ploeg van trainer Rene Hake verloor ver in blessuretijd twee punten toen Thomas Schalekamp voor de 'Schapenkoppen' de gelijkmaker scoorde.
In de eerste helft was Jong FC Utrecht de betere ploeg. Utrecht kwam in de 12de minuut via Odysseus Velanas op 1-0. FC Dordrecht wist nauwelijks kansen te creëren. Utrecht verzuimde echter de voorsprong uit te bouwen. De tweede helft vertoonde hetzelfde spelbeeld. Jong FC Utrecht was een klasse beter dan Dordrecht, maar scoorde geen goals meer.
In de 92ste minuut sloeg het noodlot toe. De verdediging van de Utrechters kreeg de bal niet weg en toen Schalekamp hem voor zijn voeten kreeg twijfelde hij niet. Doelman De Keijzer had het nakijken en FC Dordrecht stond op gelijke hoogte. Kort daarop klonk het eindsignaal: 1-1.
Door het gelijke spel verlaat FC Dordrecht de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie en zakt Jong FC Utrecht naar de twaalfde plaats.