RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV wil afstand nemen van gevarenzone

VEENENDAAL - GVVV kan zaterdag opnieuw verder afstand nemen van de gevarenzone in de Tweede divisie. Dat moet gebeuren in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter ASWH. Na de zege op Scheveningen van vorige week is de marge met Excelsior Maassluis, dat 14e staat, 5 punten. De ploegen die 14e en 15e staan spelen aan het einde van het seizoen promotie/degradatiewedstrijden.

Niek Oosterlee kan bij GVVV beschikken over een vrijwel complete selectie. Tom Oostinjen, die vorige week ziek was, is er weer bij. Alleen de bijna herstelde Martin van Eck is nog niet beschikbaar.
ASWH-GVVV is zaterdag vanaf 15.00 uur live te volgen in Namen & Rugnummers, op Radio M Utrecht.
GVVV won eerder dit seizoen op Panhuis met 3-0 van ASWH, maar voor de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht is er dit seizoen een levensgroot verschil tussen uit- en thuiswedstrijden. Uit werden alle tien de wedstrijden verloren, de tien punten die prijken op het conto van ASWH werden allemaal in eigen huis behaald.

De laatste keer dat GVVV een uitwedstrijd won van ASWH was in 1991. In totaal speelden de Veenendalers elf keer op sportpark Schildman, de laatste keer in 2009 in de strijd om de KNVB beker. ASWH won vijf keer, inclusief dat bekerduel, GVVV won vier keer.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -