RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wesley Sneijder: "Was in 2017 bijna rond met FC Utrecht"

1/5
UTRECHT - Wesley Sneijder was in de zomer van 2017 bijna speler geweest van FC Utrecht. Dat zegt de recordinternational vrijdag in Een Berg Sport bij RTV Utrecht. "We waren in een ver stadium", zegt Sneijder.

Het kwam nooit tot een overeenkomst, omdat de middenvelder ervoor koos zijn loopbaan af te sluiten in Qatar. "Dat was een besluit op gevoel, dat had niks met geld te maken", aldus de geboren Utrechter. "Ik neem al mijn beslissingen op gevoel."

Wesley Sneijder: "We waren in een ver stadium"


GALGENWAARD
Dat gevoel drijft Sneijder er ook toe zijn afscheidswedstrijd komende zomer in de Galgenwaard te spelen. "Ik heb nooit voor FC Utrecht gespeeld, maar ik wil wel afscheid nemen in mijn eigen stad."

Op 3 juni speelt een team van spelers met wie Sneijder in Oranje speelde tegen een team van spelers met wie hij bij diverse clubs speelde. Het All Starteam wordt in Stadion Galgenwaard gecoached door José Mourinho, onder wiens leiding Sneijder met Internazionale de Champions League won. Toenmalig teamgenoot Fabio Cannavaro is één van de spelers in het All Starteam.

In oud-Oranje geven onder meer Arjen Robben en Mark van Bommel acte de présence.

De prognoses voor FC Utrecht - Ajax


AJAX THUIS
Zondag zit de 143-voudig international in zijn eigen box in de Galgenwaard, om te kijken naar de wedstrijd tussen FC Utrecht en zijn oude club Ajax.

Wesley Sneijder over FC Utrecht-Ajax


ODE
En Korneel Evers wijdde zijn Ode aan de Utrechter.

De Ode van Korneel


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -