RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wesley Sneijder niet blij met gemeente Utrecht: 'We worden belemmerd'


UTRECHT - Volgens Wesley Sneijder wordt de groei van voetbalclub DHSC belemmerd door de gemeente Utrecht. De Utrechtse recordinternational is geldschieter van de club en wil met de fusieclub van DOS, Holland en Stichtse Boys het sportpark uitbreiden.

Wesley Sneijder praat in Een Berg Sport over 'zijn' DHSC


"We zijn een paar jaar geleden begonnen bij DHSC en toen speelden we nog in de Tweede Klasse. Wij hadden ook niet verwacht dat het zo hard zou gaan", zegt Sneijder in Een Berg Sport. DHSC is op dit moment de koploper van de Hoofdklasse A. "Ook de steun van de gemeente kan beter", aldus de oud-voetballer.

We hebben een ledenstop en kunnen niet doorgroeien"
Wesley Sneijder

VELDEN
DHSC is in Utrecht steeds populairder. De club uit Ondiep groeit en trekt veel nieuwe leden aan. De groei kan alleen niet doorgezet worden op dit moment. "Wij worden belemmerd. We hebben een ledenstop en kunnen niet doorgroeien. De gemeente staat min of meer de groei van onze vereniging in de weg. We willen drie kunstgrasvelden. Ons hoofdveld is gras, maar daar kunnen we doordeweeks niet op trainen. Dat mag niet van de gemeente."

Er wordt volgende zomer in ieder geval één kunstgrasveld vervangen. "Maar met een derde kunstgrasveld zouden wij al heel erg geholpen worden", vertelt de Utrechter.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -