RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechter Van Den Ham promoveert zichzelf tot interim-trainer FC Dordrecht

UTRECHT - FC Dordrecht heeft trainer Claudio Braga ontslagen. Utrechter Harry van den Ham is technisch manager van de club en neemt tot het einde van het seizoen de taken van de Portugees over.

De Zuid-Hollandse club uit de Keuken Kampioen Divisie kwam tot dat besluit na de 2-1-nederlaag in eigen huis tegen Almere City, de vijftiende nederlaag van dit seizoen. "Claudio heeft keihard gewerkt en alles gegeven om tot resultaten te komen", meldt technisch manager Van den Ham. "We hebben zelf ook ingezien dat de selectie waar we het seizoen mee begonnen zijn, niet aan onze verwachtingen voldeed, maar met de vijf versterkingen van afgelopen maand dachten we toch het tij te kunnen doen keren."

"Het spel bood toch te weinig perspectief om de gewenste ommekeer te mogen verwachten. Op zo'n moment moet je als club een keuze maken." Braga was op 1 januari vorig jaar aangesteld als vervanger van Gérard de Nooijer. FC Dordrecht staat met 16 punten voorlaatste in de eerste divisie.

VAN DEN HAM
Bij Elinkwijk begon Van den Ham zijn voetbalcarrière. Voor FC Utrecht kwam hij 25 keer als voetballer in actie. Hij was tot driemaal toe assistent-trainer van FC Utrecht. Ook was hij slechts een half jaar trainer van IJsselmeervogels. In 2014 loodste hij als trainer FC Dordrecht naar de Eredivisie. Sinds begin november van vorig jaar is hij technisch manager van FC Dordrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -