RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Supportersvereniging Ajax: 'Afreizen naar Utrecht onverantwoord'

PROVINCIE UTRECHT - De supportersvereniging van Ajax lijkt ervoor te pleiten om de wedstrijd FC Utrecht - Ajax van zondag niet door te laten gaan. Het KNMI heeft voor zondag code oranje afgegeven vanwege storm Ciara.

Fabian Nagtzaam, directeur van de supportersvereniging van Ajax, geeft aan dat ze contact hebben opgenomen met de KNVB. "Wij vinden het onverantwoord om onze supporters in bussen te laten reizen als hun veiligheid niet gewaarborgd is. En in alle vroegte in auto's, op de fiets en in het OV naar de Johan Cruijff Arena te laten komen. Dat is ook echt gezien de voorspellingen een groot risico. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de KNVB, dus vandaar dat wij op voorhand contact hebben gezocht", aldus Nagtzaam op de website van de supportersvereniging.

Eerder werd gemeld dat er uiterlijk zondagmorgen een besluit wordt genomen over het doorgaan van het duel. "Als er iets misgaat, dan kijkt heel Nederland naar de KNVB als verantwoordelijke en dat willen wij, net als persoonlijke ongelukken, voorkomen. Wij zijn daarom blij dat ook de KNVB de veiligheid van de supporters boven alles stelt."
De Belgische voetbalbond heeft al het voetbal van zondag al afgelast. Er is nog geen besluit genomen in Nederland over het doorgaan van het amateurvoetbal.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -