RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

18-jarige Staal speelt opnieuw 90 minuten voor DOVO: 'Je moet altijd beter willen'

1/3
VEENENDAAL - Noah Staal speelde zaterdag voor de derde keer mee in de hoofdmacht van DOVO. De middenvelder genoot van de zege die werd gepakt ten koste van Harkemase Boys.

Zelfs de beste moeten beter worden"
Noah Staal

"Dit is echt top, hier thuis zo winnen", sprak Staal na afloop tegen RTV Utrecht. "We moeten nu doorpakken. Deze lijn moeten we doorzetten, volgende week moeten we ook gewoon drie punten pakken." DOVO neemt het volgende week op tegen Excelsior'31.

Noah Staal(18) speelde voor de tweede week op rij de volle 90 minuten


Trainer Scott Calderwood vond dat zijn ploeg verdiend op voorsprong kwam. "We waren de eerste helft beter en hadden ze nog meer pijn kunnen doen", aldus de trainer die geniet van de drie punten. "Waar wij vandaan komen is heel diep. Ze knokken al twee weken hartstikke hard. Als je dat ziet dat is geweldig."

TALENT
Staal maakte twee weken geleden zijn debuut in de hoofdmacht van DOVO als invaller. Vorige week speelde hij de volle 90 minuten, net als bij het duel van zaterdag. "Daar zit ook een stijgende lijn in. Tuurlijk kan ik mij ook nog verbeteren. Je moet altijd beter willen en beter worden. Zelfs de beste moeten beter worden." Calderwood noemt Staal een heel groot talent. "Hij doet het goed. Ik was benieuwd hoe hij zich vandaag staande zou houden tegen grote gasten, hij doet het fantastisch."

Trainer Scott Calderwood geniet ervan hoe zijn spelers knokken


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -