RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV schaamt zich na nederlaag: 'Iedereen moet in de spiegel kijken'

1/3
VEENENDAAL - Sluitpost Johan Jansen van GVVV was na de 2-1 nederlaag tegen hekkensluiter ASWH ontzettend ontevreden. De doelman vindt dat er iets moet veranderen bij zijn ploeg. Trainer Niek Oosterlee spreekt van een beschamend resultaat.

Goed dat er een andere trainer komt"
Niek Oosterlee

Jansen was na afloop absoluut niet te spreken over het getoonde spel en de mentaliteit van zijn ploeg. "Kom op jongens, Alsjeblieft. Wat zijn we met zijn allen aan het doen. Ik kan zo een half uur doorgaan, maar ik wil niet te negatief zijn. Ga is plezier hebben. Het was echt bedroevend", zei de sluitpost na de nederlaag tegen de hekkensluiter. "Dit is schandalig."

Johan Jansen snapt er geen 'hout' van


SPIEGEL
"We voetballen allemaal voor het plezier en willen winnen, zo lijkt me. Straks spelen we tegen IJsselmeervogels en dan spelen we opeens de ballen van het dak. Ik irriteer mij er dood aan. Iedereen moet vanavond maar eens goed in de spiegel kijken en nadenken wat er beter moet", vervolgt Jansen zijn relaas. "Ik snap er echt geen hout van."

Trainer Niek Oosterlee heeft na afloop weinig gezegd in de kleedkamer. "We moeten ons diep schamen na zo'n wedstrijd", zegt de oefenmeester. "Wat gebeurt er de hele wedstrijd? Het is iets waarmee ik na bijna 3 jaar nog met vraagtekens zit. Het is daarom goed dat er een andere trainer komt in de zomer die er anders naar kijkt."

RANGLIJST
GVVV is de nummer elf van de Tweede divisie. Het lukt de ploeg van Niek Oosterlee maar niet om definitief afstand te nemen van de gevarenzone. Het verschil met nummer vijftien Scheveningen is 8 punten. "Bij GVVV gaat nooit makkelijk. Er komen nog zware potjes aan", aldus Oosterlee.

Niek Oosterlee: "We moeten ons diep schamen"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -