RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eric Meijers na verlies: 'In tweede helft een beetje geblaft, niet gebeten'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eric Meijers zag dat 'zijn' Spakenburg twee gezichten liet zien in de wedstrijd tegen HHC Hardenberg. De Blauwen verloren met 3-1, mede door twee persoonlijke fouten. "Tegen zo'n ploeg kun je dat niet doen", zegt Meijers na afloop.

Eric Meijers: "Je gaat met een 2-1 achterstand rusten, en dat is tegenstrijdig"


"Zulke fouten heb ik lang niet meer gezien. Het is jammer dat je tegen zo'n ploeg dit soort fouten maakt", vertelt de trainer. "Je gaat met een 2-1 achterstand rusten, en dat is tegenstrijdig. Iedereen was neergeslagen. In de tweede helft hebben we daarna een beetje geblaft, maar niet gebeten."

Spakenburg kreeg geen grip op het spel van HHC Hardenberg. "Na de 1-1 worden we afgetroefd door de kwaliteit van Mannes", doelt Meijers op de tweevoudige doelpuntenmaker van HHC. "We maken daar niet de goede keuzes. Tegen een topploeg wordt het daarna een moeilijk verhaal. Na de 1-2 hebben wij verdiend verloren."

Meijers wil HHC Hardenberg nog niet kampioenskandidaat nummer ťťn noemen. "Als je zo wedstrijden gaat winnen, dan ga je wel meedoen. Het is een degelijke ploeg met veel automatismen", aldus de Spakenburg-trainer.

Barry Beijer reageert op de wedstrijd Spakenburg - HHC Hardenberg


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -