RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Afgelaste play-offduels zaalhockey niet ingehaald

PROVINCIE UTRECHT - De nacompetitie voor de Hoofdklasse en Topklasse zaalhockey zal dit seizoen niet meer wordt gespeeld. Die duels werden afgelopen zondag afgelast, omdat het onverantwoord werd geacht alle teams tijdens de storm door het hele land naar een centrale sporthal te laten reizen.

"We hebben echt geen ruimte om die wedstrijden vast te stellen", zegt manager competitiezaken Leon Hutten van de KNHB op hockey.nl. "De mannen van SCHC spelen komend weekend voor de Europa Cup in Turkije. Almere start de voorbereiding op het veld, omdat de veldcompetitie in de Hoofdklasse alweer op 1 maart start en van diverse teams hebben we al te horen gekregen dat ze op trainingsstage gaan."

Door het besluit hoeven de mannen en de vrouwen van SCHC uit Bilthoven nu niet meer te vrezen voor degradatie uit de Hoofdklasse. De mannen van het Zeister Schaerweijde en van Voordaan uit Groenekan lopen door de afgelasting de kans op promotie mis.

Hoe de hockeybond dat nu gaat oplossen, is nog onduidelijk. "We hebben diverse scenario's, maar die willen we eerst rustig op een rij zetten voordat we een beslissing nemen", zegt Rutten. "Ik verwacht dat we binnen een paar weken duidelijkheid kunnen geven."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -