RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Lisa Bunschoten troeft Dafne Schippers opnieuw af bij Utrechtse sportverkiezing

UTRECHT - Lisa Bunschoten is in de Jaarbeurs Utrecht voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Sportvrouw van de stad Utrecht 2019. Ze troefde tijdens de verkiezing hockeyster Marijn Veen en Dafne Schippers af. Parasnowboardster Bunschoten werd in 2019 twee keer wereldkampioene.

De titel Sportman van het jaar van de Domstad ging naar kickbokser Ilias Ennahachi. Hij veroverde in 2019 de wereldtitel.

TRITON
De roeiers van Triton werden uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar voor de zege in de Varsity. Het was voor het eerst sinds 1967 dat Triton de belangrijkste wedstrijd voor studentenroeiverenigingen in Nederland wist te winnen.

Bij de coaches ging de prijs naar Bernard Schoonbeek, die met de volleyballers van Protos naar de Topdivisie promoveerde.

OVERIGE CATEGORIEËN
Talent van het jaar werd atlete N'Ketia Seedo. Ze is pas 16 jaar en nu al derde op de 60 meter op het NK indoor en het NK outdoor. De winnende Sportvereniging is Bourdon Gym voor het sportief actief maken van kinderen in Overvecht.

De Vrijwilliger van het jaar is Zakaria El Mansori, actief bij Zwemlust Den Hommel. De Sportfoto-prijs ging naar Geert Lommers, gekozen door de zowel vakjury als het publiek.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -