RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

John van den Brom: "We hebben volwassen en goed gespeeld."

1/3
UTRECHT - "We hebben volwassen en goed gespeeld." Dat zei FC Utrecht-trainer John van den Brom donderdag na de met 4-1 gewonnen wedstrijd in de kwartfinale van de KNVB beker tegen Go Ahead Eagles. "Na de 1-2 lieten we de kop niet hangen en maakten we een prachtige 1-3. Dan zie je dat het klaar is."

TEGENGOAL
Toch was juist die treffer van Go Ahead Eagles, vlak na rust, een punt van kritiek voor middenvelder Adam Maher, de maker van de 0-2. "Dan krijg je een goal tegen wat nooit mag gebeuren. Je helpt een ploeg weer in de wedstrijd." Maher had wel een verklaring voor die tegentreffer. "Wij zijn de favoriet, we spelen een divisie hoger. Dit zijn de moeilijkste wedstrijden om gefocussed te blijven."

Maher: "Die tegengoal mag nooit gebeuren"


Urby Emanuelson, die als centrumverdediger speelde, was na afloop realistisch. "Dit waren we aan onze stand verplicht. We hebben geluk gehad met de loting. Kijk naar Feyenoord, die moeten naar Heerenveen, dat is echt lastig. Wij moesten dit gewoon winnen."

Emanuelson: "We hebben geluk gehad met de loting"


AJAX
Dat FC Utrecht het in de halve finale op mag nemen tegen Ajax, is voor oud-Ajacied Urby Emanuelson een mooi vooruitzicht. "Dat wordt een mooie clash. Maar die wedstrijd win je niet zo maar."

John van den Brom, die zich voor de vijfde keer op rij voor de halve finale plaatst, is nog niet met Ajax bezig. "Zondag Willem II, dat is nu belangrijk."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -