RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO moet goede reeks voortzetten in Rijssen

VEENENDAAL - Excelsior'31 thuis was bij DOVO het Waterloo voor trainer Gert Kruys. Na een goede eerste helft stortten de Veenendalers totaal in en verloren met 2-6. Twee dagen later was Kruys geen trainer meer DOVO. Zaterdag krijgt DOVO in de Derde divisie A de kans op revanche.

DOVO heeft de laatste twee weken vertrouwen getankt, door vier punten te pakken tegen Barendrecht en Harkemase Boys, twee ploegen die net als Excelsior'31 veel hoger staan dan de Veenendalers.

Ook Excelsior'31 is in vorm. De laatste drie duels leverden de ploeg uit Rijssen negen punten op. Het is de eerste keer dat beide ploegen tegenover elkaar staan op De Koerbelt, waar FC Utrecht eerder dit seizoen aantrad in de strijd om de KNVB beker.

Trainer Scott Calderwood mist de geschorste Simon van Zeelst. Kai Huisman en Roy Bakkenes zijn geblesseerd.
Staart van de Derde divisie A
12 GOES 19 24 (-15)
13 Ter Leede 19 23 (-16)
14 VVSB 19 19 (- 5)
15 DOVO 20 16 (-12)
16 VVOG 20 10 (-31)
17 ONS Sneek 20 10 (-37)

DOVO heeft de punten onderin de Derde divisie A nog altijd hard nodig. De achterstand op de veilige 13e plaats bedraagt nog altijd zeven punten. De nummers 14 en 15 van de Derde divisie spelen na de competitie promotie/degradatiewedstrijden tegen periodekampioenen uit de hoofdklasse. De nummers 16 en 17 degraderen sowieso naar de Hoofdklasse.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -