RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg moet voorbeeld nemen aan GVVV en IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het is een opvallende statistiek. Jong Sparta presteert dit seizoen in de Tweede divisie uitstekend in eigen huis. De Rotterdamse beloften leden slechts twee nederlagen op Spangen. Beide keren gingen de punten mee naar de provincie Utrecht: GVVV en IJsselmeervogels wonnen op het Kasteel. Spakenburg is zaterdag de derde en laatste Utrechtse club die dit seizoen naar Rotterdam gaat.

ZIEKENBOEG
Spakenburg speelt die wedstrijd met een behoorlijk gehavende selectie. Bij de drie afwezigen van vorige week -Jordi Bitter, Thomas van den Houten en Everton Pires Tavares- voegde zich deze week Youri Koelewijn. De middenvelder heeft een ontstoken hartzakje en komt dit seizoen niet meer in actie. Aanvaller Vince Gino Dekker is licht geblesseerd. Of hij kan spelen wordt pas op het laatste moment besloten.
Jong Sparta - Spakenburg begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers via Radio M Utrecht. De verslaggever is Mark Kloostra. IN BALANS
Spakenburg speelde eerder dit seizoen thuis gelijk tegen Jong Sparta, dat toen in de laatste minuut van de extra tijd de 2-2 maakte. Op Spangen wonnen de Blauwen één keer, net als Jong Sparta. In totaal troffen beide ploegen elkaar vijf keer. De balans is perfect in evenwicht: twee keer winst, twee keer verlies en één gelijkspel. Het doelsaldo is 10-10.

Zoals eerder gemeld is Jong Sparta dit seizoen in Rotterdam moeilijk te kloppen. De ploeg van de coaches Nordin Boukhari en Nico Jalink haalde 20 van de 27 punten in eigen huis.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -