RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels wil 100% score onder Kruys vasthouden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Negen uit drie onder interim-trainer Gert Kruys. Met die cijfers begint IJsselmeervogels zaterdag als nummer twee van de Tweede divisie aan de thuiswedstrijd tegen nummer vier Kozakken Boys. Ook die ploeg is in vorm: de laatste vijf duels werden gewonnen.

Dat IJsselmeervogels eerder dit seizoen in Werkendam met 3-1 won, past perfect in het plaatje van beide clubs. Zowel de Vogels als de Boys halen dit seizoen meer punten in uitwedstrijden dat op eigen veld. Zo bezien is Kozakken Boys zaterdag in het voordeel.

KOZAKKENTRIO
IJsselmeervogels haalde afgelopen zomer drie spelers van Kozakken Boys naar de Westmaat. Van die drie presteert aanvaller Ahmed el Azzouti uitstekend. Hij scoorde al veertien keer. Middenvelder Gwaeron Stout is na een blessure nog niet op zijn oude niveau en keert volgend jaar terug naar Werkendam. De derde, verdediger Sanny Monteiro, ontbreekt op het wedstrijdformulier wegens een blessure.
IJsselmeervogels - Kozakken Boys is zaterdag vanaf 15.30 uur live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. De verslaggever is Arnold Schenk. HISTORIE
IJsselmeervogels speelde twintig keer eerder een thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys. Daarvan werden er tien gewonnen en drie verloren. Sinds de invoering van de topklasse, en later de Tweede divisie, zijn de verhoudingen gelijk getrokken. Na 2010 wonnen de Vogels drie van de zes thuisduels tegen Kozakken Boys.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -