RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oud-speler Reinier Robbemond: 'Van den Brom en FC Utrecht worden succesverhaal'

1/5
UTRECHT - Samen met Reinier Robbemond halen we in Een Berg Sport herinneringen op aan FC Utrecht. De 151-voudig speler van de club is te gast in de RTV Utrecht studio.

Reinier Robbemond: "Mols was absoluut de beste waarmee ik gespeeld heb"


De voormalig middenvelder werd onlangs samen met Mark van Bommel ontslagen bij PSV, waar hij assistent was van de oud-international. "Het gaat goed met me. Ik geniet van m'n vrije tijd, maar liever hadden we het seizoen afgemaakt daar."

De ode van Korneel over Jong FC Utrecht - Jong Ajax


Robbemond kwam in 1996 binnenlopen bij FC Utrecht. "Nog met oorbel, maar laten we het daar maar niet meer over hebben", lacht de Dordrechter, "Ik heb met een heleboel mooie spelers mogen werken. De beste was toch wel Michael Mols. Ik had een goede klik met hem. Van Mike kon ik tijdens de wedstrijd echt genieten. En Dirk Kuyt natuurlijk, waarvan ik toen nog niet verwachtte dat hij zo'n carriŤre zou hebben."

Reinier Robbemond: "Ik weet zeker dat Van den Brom en FC Utrecht een succesverhaal wordt"


Komende zondag speelt FC Utrecht tegen Willem II, de verrassing van het seizoen. Robbemond zat niet zo lang geleden nog als trainer op de bank bij de Tilburgers. Hij was acht wedstrijden lang met succes interim-trainer. Bij AZ werkte Robbemond samen met Utrecht-trainer John van den Brom. "Zoals ik John ken en zie wat het potentieel is dat in de groep zit weet ik zeker dat het een succesvol verhaal gaat worden bij FC Utrecht."

Appie en de prognoses voor Willem II - FC Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -