RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oosterlee neemt spelers GVVV niet veel kwalijk na nederlaag: 'Groot kwaliteitsverschil'

1/3
VEENENDAAL - Hoewel GVVV-trainer Niek Oosterlee na een nederlaag nog weleens harde woorden laat vallen, was dat zaterdag niet het geval. De oefenmeester vond Katwijk (0-3) simpelweg een maatje te groot.

Met degradatie vertrekken zou heel wrang zijn"
Wilco den Hartog

Katwijk wist een kwartier voor tijd de drie treffers te maken. "Het is gewoon een heel goed ploeg", sprak Oosterlee na afloop tegen RTV Utrecht. "We hebben dit seizoen echt wel laten zien dat we kunnen voetballen. Wedstrijden zoals vorige week, die moet je winnen."

GVVV verloor afgelopen weekend van de toenmalig hekkensluiter ASWH. Katwijk is de nummer drie van de Tweede divisie. "Tegen dat soort ploegen is ieder punt meegenomen", aldus de trainer.

Niek Oosterlee was realistisch na de 0-3 nederlaag


"We hebben heel hard gewerkt vandaag. Ik kan die jongens niks kwalijk nemen. Het is gewoon een kwaliteitsverschil", zegt Oosterlee. Aanvoerder Wilco den Hartog sluit zich daarbij aan. "We hebben inderdaad veel strijd geleverd. De eerste helft konden we het daarmee nog overleven", doelt Den Hartog op de 0-0 ruststand.

DEGRADATIE
De degradatiezone komt steeds dichterbij voor GVVV. Het verschil met de nacompetitieplek is nog maar twee punten. "Daar ga ik absoluut niet in mee", zegt Den Hartog stellig. "We hebben zoveel kwaliteit in huis. Daar heb ik alle vertrouwen in. We zijn ons natuurlijk ervan bewust dat we met vuur spelen", zegt de middenvelder die aan het einde van het seizoen vertrekt. "Met degradatie vertrekken zou heel wrang zijn."

Het is nog niet bekend waar Den Hartog volgend seizoen speelt. Onder andere DOVO zou concreet zijn. "Er zijn meerdere ploegen die ge´nteresseerd zijn. Ik heb deze week met verschillende clubs goede gesprekken gehad. We gaan het zien."

Wilco den Hartog neemt binnenkort een besluit over zijn toekomst


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -