RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gert Kruys na 0-0 gelijkspel: 'Ik vond de afgekeurde goal een 'Engels' duel'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels leek zaterdag in de slotfase de zege binnen te slepen tegen Kozakken Boys, maar de treffer van Danny van den Meiracker werd afgekeurd wegens een duwfout. Trainer Gert Kruys is het daarmee oneens. "Ik vond het een 'Engels' duel", zei de Utrechter na afloop van de 0-0 eindstand.

Het is loeispannend bovenin, dus je moet wel zorgen dat je in de tweede helft de goal maakt"
Gert Kruys, trainer IJsselmeervogels

"Het is een topwedstrijd geworden, maar wel een tactische", analyseerde Kruys vanaf de Westmaat. "Wij hadden moeite met hun linkerkant, maar in de tweede helft hebben we het spel gedicteerd. Ik kan mij niet ťťn kans voor Kozakken Boys herinneren in de tweede helft."

"Met El Azzouti en Danny hebben we inderdaad een aantal goede kansen gehad. De verdediging stond als een huis, we hebben niets weggegeven. Maar het is wel dat je jezelf moet belonen. Het is loeispannend bovenin, dus je moet wel zorgen dat je in de tweede helft de goal maakt. Ik kan ze niets verwijten, want we hebben er alles aan gedaan."

Gert Kruys: "We hebben niets weggegeven, maar je moet jezelf wel belonen"


NEJMI BAALT VAN UITBLIJVEN TREFFER
Middenvelder Achraf Nejmi is het eens met zijn trainer. IJsselmeervogels - Kozakken Boys werd niet het topduel dat vooraf voorspeld werd. "Als je kijkt naar de goals niet, maar ik vond dat we een hoog tempo hanteerden. Dan moet hij een keer goed vallen, maar dat gebeurde niet", zegt hij.

"Ik vond hen het eerste kwartier beter, maar daarna hadden wij goed de controle en het betere van het spel. Wij hebben niets weggegeven in de tweede helft achterin, en kregen nog wat mogelijkheden met El Azzouti en Van den Meiracker", aldus Nejmi.

"Het laatste gedeelte was voor ons. We speelden op hun helft en dan moeten we onszelf belonen. Zonde dat het niet lukt."

Achraf Nejmi: "Hercules, mijn oude club, heeft mij teruggevraagd"


DE TOEKOMST VAN NEJMI
De middenvelder van IJsselmeervogels heeft al aangegeven na dit seizoen te vertrekken bij de Rooien. Zijn nieuwe club is nog niet bekend. "Ik ben me nog aan het oriŽnteren", aldus Nejmi. "Ik ga wel binnenkort de keuze maken. Hercules, mijn oude club, heeft mij teruggevraagd. Dat is een van de opties. Sparta Nijkerk is zeker een mooie club, maar zij hebben mij niet gecontacteerd."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -