RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland pakt belangrijk punt in strijd tegen degradatie

1/2
HOOGLAND - Hoogland heeft in de Derde divisie B het eerste punt gepakt in 2020. De wedstrijd op bezoek bij het hooggeklasseerde Gemert eindigde zondag in 1-1.

Commentator Arnold Schenk vat de wedstrijd Gemert - Hoogland samen


Hoogland, dat uit vier duels na de winterstop nul punten haalde, begon goed aan de wedstrijd dankzij de 0-1 van Ruud Vos in de zesde minuut. Daarna kwam de ploeg van Raymond Prins weinig in de buurt van het doel van Gemert, dat wťl kansen creŽerde. Het was eigenlijk wachten op de gelijkmaker. Keeper Sebastiaan Bruins lag enkele keren in de weg. Na ruim een half uur had hij geen antwoord op een schot van Joop DaniŽls: 1-1, de ruststand.

In de tweede helft was het tempo hoog en deden de ploegen niet voor elkaar onder. Dit was knap van Hoogland aangezien Gemert de nummer 3 was in de Derde divisie B, voordat de wedstrijd tegen Hoogland startte. Hoogland stond toen voorlaatste. Beide teams kregen mogelijkheden op de 2-1, maar die viel niet.

RANGLIJST
Hoogland pakte dus het eerste punt van 2020. Voor de stand op de ranglijst maakt dat weinig uit. Hoogland blijft op de zeventiende plek staan. Alleen FC Lienden staat lager met vijftien punten en een wedstrijd minder dan Hoogland.

6' Ruud Vos [0-1]
33' Joop DaniŽls [1-1]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -