RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sluwe vos helpt Hercules opnieuw: 'Yasar blijft altijd loeren'

1/3
UTRECHT - Gökhan Yasar speelde zondag weer een hoofdrol bij Hercules, dat in de Derde divisie B met 2-1 won van HSC'21. De aanvaller scoorde beide treffers. "Gökhan blijft loeren en die specifieke kwaliteit misten we in de selectie", sprak trainer Jochem Twisker na afloop.

Gökhan Yasar: "Zo laat de winnende scoren was heerlijk"


Yasar kwam in de winterstop over van DOVO. Voor Hercules vond hij al een aantal keer het net, waaronder drie keer twee weken geleden. Toen Yasar arriveerde op sportpark Voordorp dacht hij nog niet veel na over hoevaak hij gaat scoren. "Ik ga gewoon lekker voetballen. Ik ga niet voor elk duel bedenken 'ik ga er twee of drie maken. Dat gaat vanzelf'."

LOEREN
Ook tegen HSC'21 deed Yasar dus waar hij voor gehaald was: scoren. De beslissende treffer viel kort voor tijd. "Zo laat de winnende scoren was heerlijk. Ik loerde op de laatste bal en die viel nog."

Jochem Twisker in gesprek met Robert Claus over goudhaantje Yasar en de wedstrijd


In de blessuretijd kreeg Yasar een publiekswissel. Trainer Jochem Twisker zei: "Mijn teammanager vertelde toen ik hem wisselde dat hij niet wist dat hij nog in het veld stond. Dat geeft aan hoe hij speelt. Hij heeft slimmigheidjes in zijn spel en blijft loeren. Dat helpt je aan de zege en die specifieke kwaliteit misten we in onze selectie."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -