RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gemengde gevoelens bij Hoogland: 'Blij, maar we verdienden meer'

1/3
HOOGLAND - Bij Hoogland overheerste na het 1-1 gelijkspel tegen Gemert gemengde gevoelens. "Ik vind dat het een mooie prestatie is als je kijkt naar de stand, maar in de praktijk verdienden we meer", blikte speler Jordan Kemp terug.

Jordan Kemp in gesprek met Arnold Schenk over het duel bij Gemert


Bij een 1-1 stand waren in de slotfase de grootste kansen voor Hoogland. Prins: "Kort voor tijd schiet Oskar (van Logtestijn, red.) voorlangs. Het zou leuk zijn als het een keer meezit, vandaar de teleurstelling. In de vorige wedstrijd tegen UNA verdienden we meer. Nu houden we er gelukkig iets aan over."

Het zou leuk zijn als het een keer meezit"
Raymond Prins

Kemp was ook positief en negatief na afloop in gesprek met RTV Utrecht. "Ik vind dat het een mooie prestatie is als je kijkt naar de stand, maar in de praktijk verdienden we meer."

WIND
Een belangrijke factor in de wedstrijd was de wind. Prins bevestigde dit met een voorbeeld. "Als onze keeper bij een vrije trap een stap naar voren had gezet, dan was de bal zo over hem heengewaaid. Dat maakte het onvoorspelbaar, maar voor het publiek ook leuk."

Raymond Prins: "De wind maakte het onvoorspelbaar, maar voor het publiek ook leuk"


Volgens Kemp zorgde de wind niet voor problemen, maar wel voor rare momenten. "Als je met wind tegen speelde, dan kon de bal gek terugkomen. Lange ballen bleven hangen en waaiden soms terug."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -