IJCU Dragons maakt doorstart in de eredivisie

UTRECHT - De IJCU Dragons gaan een doorstart maken in de eredivisie. Eerder trok de Stichting Topijshockey Utrecht de club om financiele redenen terug. IJCU kampt met een tekort aan sponsoren. Bovendien zijn er sponsoren die nog niet aan hun verplichtingen hebben voldaan.
De club wil zo snel mogelijk een nieuw bestuur vormen en gaan lopende het seizoen op zoek naar sponsoren. Woordvoerder Ad van Ling denkt niet dat de club een financieel risico loopt. De Nederlandse IJshockeybond NIJB, zegt de Utrechtse club een week de tijd te geven om orde op zaken te stellen.
Er zijn al gesprekken gevoerd met hoofdsponsor Hoek, dat vooralsnog gewoon op de shirts blijft staan. Ook alle spelers blijven. Zij hebben aangegeven, tot er financiele middelen zijn, zonder vergoeding te willen spelen.
Zaterdagavond om half negen is de eerste competitiewedstrijd op de Vechtsebanen tegen Tilburg. Die wedstrijd valt buiten de verantwoordelijkheid van de Stichting Topijshockey Utrecht . Het sportprogramma Namen en Rugnummers van RTV Utrecht zet de zaken op een rij.

IJCU Dragons maakt doorstart

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.