FC Utrecht wil Ben Sahar

PROVINCIE UTRECHT - De Israelische international Ben Sahar staat in de belangstelling van FC Utrecht. De 19-jarige spits staat op dit moment onder contract bij Chelsea.
Sahar keek zondag samen met technisch directeur Piet Buter naar de wedstrijd tussen NEC en FC Utrecht. Hij wordt al een aantal jaren beschouwd als een van de grootste talenten van Israël. In 2007 bij het EK voor spelers onder 21 jaar was hij in Nederland te zien.
Piet Buter wil het liefst uiterlijk op 28 december zekerheid hebben of Ben Sahar naar FC Utrecht komt. Buter gaat binnenkort naar Engeland om Sahar te bekijken te praten over de mogelijkheden. Momenteel speelt Sahar op huurbasis bij het Engelse Portsmouth. Begin dit seizoen probeerde NEC de aanvaller ook al te huren van Chelsea. Op het laatste moment besloot Sahar toen naar Portsmouth te gaan.
De 19-jarige Sahar is één van de jonge spitsen op het lijstje van FC Utrecht. Verder staan daarop onder andere Rafael Uiterloo uit de eigen A-jeugd, Jordy Brouwer, jeugdspeler van Liverpool en Frank van der Zwan, door Utrecht verhuurd aan Haarlem. Rafael Uiterloo traint sowieso tot het eind van 2008 mee met de selectie van Willem van Hanegem.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.