RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DHSC ontslaat trainer Vink, Jeffrey Sneijder neemt taken over

UTRECHT - John Vink is ontslagen bij DHSC. De nederlaag van afgelopen weekend tegen FC Rijnvogels (2-1) was zijn laatste wedstrijd als trainer van de Utrechtse amateurclub. Jeffrey Sneijder, de broer van Wesley, neemt de taken van Vink voorlopig over.

Het bestuur van DHSC denkt meer kans te maken op het kampioenschap met een andere trainer. "De laatste dagen zijn er gesprekken geweest", schrijft het bestuur in een persbericht. "Het bestuur heeft mede naar aanleiding hiervan gedacht maatregelen te moeten nemen om toch de doelstelling te bereiken."

De club uit de wijk Ondiep staat ondanks de nederlaag van afgelopen weekend nog altijd eerste in de Hoofdklasse A.

Vink kreeg in november al te horen dat zijn aflopende contract niet verlengd zou worden. Hij reageerde daar teleurgesteld op. Nu komt er dus nog sneller een einde aan zijn dienstverband bij DHSC.

PROMOTIE NAAR HOOFDKLASSE
De trainer boekte veel sportief succes bij de Utrechters. Hij promoveerde van de Eerste Klasse naar de Hoofdklasse. In die competitie gaat DHSC momenteel aan kop, met twee punten voorsprong op Sportlust '46 uit Woerden. SC Feyenoord en AZSV hebben vier punten minder, en een wedstrijd minder gespeeld.

Als DHSC kampioen wordt, promoveert de club naar de Derde Divisie. Onlangs werd al bekendgemaakt dat Gert Kruys komend seizoen hoofdtrainer is.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -