DHSC sluit roerige week af met bekerzege

© Arnold Schenk
UTRECHT - DHSC heeft de vierde ronde van de KNVB districtsbeker West I bereikt. De Utrechters wonnen op sportpark Wesley Sneijder met 3-1 van Fortuna Wormerveer. Daarmee komt een einde aan een roerige week, waarin er afscheid werd genomen van trainer John Vink.
Commentator Arnold Schenk blikt terug op DHSC - Fortuna Wormerveer
Voor de wedstrijd gaf DHSC-voorzitter Hans Berrens uitleg over het gedwongen vertrek van Vink, die donderdag zijn congé kreeg. Met interim-trainer Jeffrey Sneijder op de bank nam DHSC, koploper van de Hoofdklasse A, het op tegen Fortuna Wormerveer.
Vlak voor rust zag Sneijder zijn elftal op voorsprong komen, toen Tim van de Berg de score opende namens DHSC. Drie minuten later werd het de Utrechters nog een stukje makkelijker gemaakt, toen Ian Mac Donald zijn tweede gele kaart ontving en kon inrukken.
Na de pauze verdubbelde Jesse Oliekan de score en leek DHSC de zege vroegtijdig veilig te stellen. Niets was minder waar, want twintig minuten voor tijd tekende Ivan Temme namens Fortuna Wormerveer voor de aansluitingstreffer. Terwijl de bezoekers steeds meer aandrongen viel de beslissing diep in blessuretijd, toen Emre Bal de 3-1 binnenschoot.
39' Tim van de Berg [1-0]
42' Rode kaart Ian Mac Donald [Fortuna Wormerveer]
63' Jesse Oliekan [2-0]
70' Ivan Temme [2-1]
90+3' Emre Bal [3-1]