RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

UZSC waant zich in speeltuin na monsterzege: 'Hier heeft niemand iets aan'

1/3
UTRECHT - De waterpoloŽrs van UZSC hebben op kinderlijk eenvoudige wijze afgerekend met tegenstander ZPB. In zwembad de Krommerijn in Utrecht werd een monsterscore neergezet: 21-1.

Na de eerste periode leek ZPB, de hekkensluiter van de Eredivisie, nog goed weg te komen tegen koploper UZSC, met een 3-0 tussenstand. Daarna begon het pas echt te lopen bij UZSC, dat in de tweede periode uitliep naar 11-1.

Pascal Jansen (UZSC): "De punten zijn binnen, maar dit is voor niemand leuk"


In periode 3 en 4 bleef UZSC naar hartenlust scoren, wat leidde tot een duizelingwekkende eindscore: 21-1. UZSC'er Pascal Jansen erkende dat hij niet veel plezier haalt uit wedstrijden met zo'n groot krachts- en kwaliteitsverschil. "Het was bij tijd en wijlen een kleine speeltuin, ja", aldus Jansen in gesprek met RTV Utrecht. "De punten zijn binnen, maar dit is voor niemand leuk. Wij hebben hier niets aan gehad en de tegenstander al helemaal niet."

UZSC-coach Roeland Spijker in gesprek met verslaggever Menno Schilder


PLAY-OFFS
Het ongenaakbare UZSC is zeven wedstrijden voor het einde al zeker van deelname aan de play-offs om het landskampioenschap van Nederland. Trainer Roeland Spijker zag zijn ploeg met speels gemak winnen en blikte alvast vooruit op de komende weken. "Zondag spelen we tegen De Zaan, de nummer 3 van de ranglijst. Over een paar weken wacht Donk, de nummer 2, en de halve finale van de beker. Dat zijn onze piekmomenten, daar moeten we ons op richten."

De piekmomenten, daar moeten wij ons op richten"
Roeland Spijker


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -