RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wissels belangrijk bij zege IJsselmeervogels: 'Gaven nieuwe impulsen'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - De invalbeurten van Ali Akla en Maikel de Harder hadden zaterdag een belangrijk aandeel in de 3-0 zege op GVVV volgens IJsselmeervogels-trainer Gert Kruys. "Zij zorgden voor nieuwe impulsen."

Verslaggever Mark Kloostra in gesprek met Gert Kruys


Akla, die na dit seizoen terugkeert bij DVS'33, en De Harder kwamen in de 57e minuut in het veld voor Robbert Olijfveld en Gwaeron Stout. "Zij gaven ons nieuwe impulsen. Ali bracht een boel energie", vond Kruys. De Harder stond aan de basis van de 2-0 en scoorde de 3-0. "Maikel zorgde voor voetbalgogme. Hij is pasgeleden vader geworden en belandde daarom op de bank."

Ahmed el Azzouti: "Maikel (de Harder, red.) bracht iets wat we misten op het middenveld"


Ook El Azzouti, de maker van de 1-0, had goede woorden over voor de invalbeurt van De Harder. ""Hij bracht iets wat we misten op het middenveld, waardoor we gingen voetballen. Misschien kwam het ook doordat GVVV dacht 'daar gaan we weer'."

BREDE SELECTIE
Kruys is blij dat hij een brede selectie heeft. "Ik had Jeffrey Buitenhuis en Yannick Cortie ook nog. Zij kunnen moeiteloos in de basis spelen." Kruys heeft er nog een extra optie bij, want Sanny Monteiro maakte weer minuten tegen GVVV na blessureleed. "Ik moet een compliment maken aan de medische staf en trainer Ted Verdonkschot (werd begin februari ontslagen bij IJsselmeervogels, red.). Ik trof een fitte ploeg aan. Ik heb er nog wat extra beuk ingegooid." Sinds de komst van Kruys won de ploeg uit Bunschoten-Spakenburg vier keer en speelde het eenmaal gelijk. Volgende week wacht het uitduel tegen AFC.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -