RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Handbalsters Fortissimo doen wat het moet doen: 'Nog twee finales'

1/2
COTHEN - De handbalsters van Fortissimo hebben in de strijd om promotie naar de Eredivisie goede zaken gedaan. De ploeg uit Cothen was zaterdag in de Eerste divisie met 18-30 te sterk voor PSV.

Er staan nog twee wedstrijden op het programma voor Fortissimo in de Eerste divisie. Fortissimo staat tweede met 38 punten, de plek die recht geeft op promotie naar de Eredivisie. Nummer drie BFC heeft slechts ÚÚn punt minder dan de Cothenaren. "Nog twee finales te gaan", aldus coach Willem-Jan Ruder tegen RTV Utrecht. "We zijn ons er heel goed van bewust dat we ieder duel moeten winnen."

Fortissimo komt nog in actie tegen nummer 9 Velo en de al gekroonde kampioen Kwiek. Voor concurrent BFC wachten er nog duels met nummer 5 Z.A.P. en nummer 7 Foreholte. "Zij spelen iedere wedstrijd thuis. Maar daarentegen zijn hun tegenstanders ploegen die nog ergens om spelen", zegt Ruder die zelf met zijn ploeg het dus opneemt tegen de kampioen. "We werken echt van wedstrijd naar wedstrijd, op dit moment is Velo de belangrijkste."

Willem-Jan Ruder hoopt met Fortissimo te promoveren


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -