RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hart van verlengde Mulder ligt bij Hercules: 'Moest alleen nog toestemming van mijn vrouw krijgen'

1/2
UTRECHT - Doelman Fons Mulder staat ook volgend seizoen onder de lat bij Derdedivisionist Hercules. Vorige week gaf de doelman al aan voor 98% zeker te zijn van een langer verblijf, nu is het definitief.

"Ik moest nog even naar mijn thuissituatie kijken'", doelt Mulder op de twee procent die vorige week nog ontbrak. Mulder is dit voetbalseizoen vader geworden. "Ik moest nog toestemming van mijn vrouw krijgen, sterker nog die zei ga alsjeblieft nog door met voetballen", zei Mulder met een lach.

De 28-jarige Mulder keepte in de jeugd van FC Utrecht en speelde zelfs drie interlands in Oranje O17. Na drie seizoenen Jong FC Utrecht vertrok hij bij de club.In de zomer van 2013 belandde hij de Topklasse bij FC Lienden, waarna hij in 2016 de overstap maakte naar Hercules. Bij die club is hij bezig aan zijn vierde seizoen.

Mulder keepte vorige week zondag zijn 100e wedstrijd voor de Derdedivisionist. "Vanaf het begin heb ik goede gevoelens voor Hercules. Het is een hele warme club. Mijn familie en vrienden komen er ook graag."

Fons Mulder over zijn langere verbintenis


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -