RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Arweiler geniet van droomdebuut: 'Hier hoop je op'

1/2
UTRECHT - Jonas Arweiler zal zondag 23 februari 2020 niet snel meer vergeten. De Duitser viel bij het duel tussen FC Utrecht en FC Twente in en scoorde de winnende(2-1). "Daarvoor werd ik ingebracht", aldus de aanvaller.

Arweiler wist niet alleen de 2-1 te maken, bij de 1-1 had hij een belangrijk aandeel. De Duitser kopte de bal door richting het zestienmetergebied. Gyrano Kerk werkte de gelijkmaker uiteindelijk binnen. "Ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn", vertelt Arweiler na afloopt tegen RTV Utrecht. Hij viel een kwartier voor tijd in voor Bahebeck. "Dat is waarvoor je voetbalt. Je wil voor zo'n publiek als dit spelen en scoren voor zo'n publiek, dat is een geweldig gevoel."

JONG FC UTRECHT
Bij Jong FC Utrecht wist Arweiler dit seizoen in 25 duels 9 keer te scoren, daarnaast was hij goed voor hetzelfde aantal assists. Aan het einde van dit seizoen moet Arweiler de overstap maken naar het eerste van FC Utrecht, omdat hij dan niet meer binnen de leeftijdsgrens valt tot 23 jaar. Maandag speelt Arweiler mogelijk weer met de beloften. "Ik wil dan spelen. Volgens de regel mag het ook. Deze wedstrijd is nu over, morgen is de volgende, ik kan het dus niet te lang vieren."

Jonas Arweiler beleefde zijn debuut als een jongensboek


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -