RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht heeft geen verklaring voor wisselvalligheid: 'Nu winnen we met slecht spel'

1/4
UTRECHT - Het spel van FC Utrecht was zondag tegen FC Twente niet best, maar toch werden de drie punten gepakt. Vorige week was het spel beter, maar werd er gelijkgespeeld. 'Daar heb ik geen verklaring voor', sprak Bart Ramselaar na afloop.

Bart Ramselaar mocht weer eens in de basis beginnen


Amersfoorter Ramselaar mocht weer eens in de basis beginnen. Hij verving de geschorste Simon Gustafson. "Dit was niet heel goed. Vorige week was het opzich wel goed en speel gelijk. Over drie weken is misschien iedereen dit spel vergeten maar dan heb je die punten toch", aldus de middenvelder. Het temp van de wedstrijd was niet hoog. "Daar irriteer ik mij ook aan."

De afgelopen speelden we best aardig en kunnen we niet winnen"
Dennis Haar

"Ik sta hier wel met een gevoel van 'dit is niet hoe we het willen'", aldus Mark van der Maarel na afloop. "We waren ongelukkig. Daar is ruimte voor verbetering, ook de verdedigende organisatie." Van der Maarel verscheen in de basis in plaats van Leon Guwara, die vorige week nog bij de eerste elf hoorde. "Ik ga daar niks over zeggen, ik ben blij dat we gewonnen hebben en dat ik heb gespeeld."

Mark van der Maarel was niet tevreden met het vertoonde spel


ONGESLAGEN
Assistent-trainer Dennis Haar stond tegen Twente voor de groep als hoofdtrainer vanwege de schorsing van John van den Brom. "Als je één wedstrijd coacht en die win je, dan ben je ongeslagen", zei Haar na afloop met een lach. "De afgelopen speelden we best aardig en kunnen we niet winnen. Nu speelden we minder en trekken we hem over de streep."

Assistent-trainer Dennis Haar genoot van de drie punten, maar niet van het spel


"Het valt vandaag precies hoe het moet vallen. In een seizoen gebeurt dat aan beide kanten wel een keer", aldus Haar.

Van der Maarel verscheen tegen FC Twente als aanvoerder aan de aftrap. Eerste aanvoerder Willem Janssen ligt er voor de rest van dit seizoen uit, reserve-aanvoerder Simon Gustafson was geschorst. "Uiteindelijk is dit een mooie dag. Het is wel lekker zo'n overwinning, maar je baalt dat het spel er niet goed uiktomt. Er zit gewoon veel meer in", besluit Van der Maarel.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -