RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Autocoureur Verschoor komt snel met nieuws: 'Maar Formule 2 kan je doorstrepen'

1/2
BENSCHOP - Het is nog niet bekend waar autocoureur Richard Verschoor komend seizoen zal rijden. De Benschopper wilde zondag nog niet teveel vertellen, maar hij bekende in ieder geval dat de Formule 2 het niet gaat worden voor hem.

Ik doe echt alles zelf, dat is het lastigste wat er is."
Richard Verschoor

Verschoor reed afgelopen seizoen in de Formule 3 en hoopte dit seizoen in de Formule 2 te verschijnen. "Ik ben er redelijk uit wat ik ga doen, maar het is nog niet zover om het bekend te maken. Er moet nog een deel van mijn budget rond gemaakt worden", aldus Verschoor in de radio-uitzending van Namen en Rugnummers. De Benschopper maakte afgelopen seizoen indruk door de Grand Prix van Macau te winnen, de grootste wedstrijd in de Formule 3.

Richard Verschoor sprak in Namen en Rugnummers over volgend seizoen


In de Formule 2 zou er theoretisch alleen nog plek zijn bij Trident. Presentator Rick van Manen vroeg aan Verschoor of hij met die ploeg praat. "Nee, ik praat niet met Trident. De Formule 2 kun je dus doorstrepen", gaf Verschoor toe. "Ik ben inderdaad aan het kijken of de Formule 3 gaat lukken." Binnen een week hoopt Verschoor te weten waar hij zal rijden.

MP MOTORSPORT
Afgelopen seizoen kwam Verschoor uit voor MP Motorsport, dat lijkt nu ook zijn ploeg te worden. "Als ik in de Formule-auto's blijf wil ik bij MP blijven", zegt de Benschopper die geen management heeft om alles te regelen. "Ik doe echt alles zelf. Dat is het lastigste wat er is, maar ik leer er ook van als ondernemer. Je merkt gelukkig wel dat de autosport heel erg leeft", doelt Verschoor op het succes van landgenoot Max Verstappen. "Dat maakt het wel makkelijker."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -