RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Waterpoloërs UZSC in eigen bad onderuit: 'Misschien is dit niet erg'

1/3
UTRECHT - De waterpoloŽrs van UZSC hebben zondag met 10-11 verloren van De Zaan. De Utrechters hadden zaterdag in de Eredivisie nog met 21-1(!) afgerekend met ZPB.

"We begonnen al slecht", sprak Benjamin Hoepelman na afloop tegen RTV Utrecht. "We hebben echt kans na kans gemist. Je ziet dan toch dat we een jonge ploeg hebben. Daarnaast hadden de oudere spelers niet de rust, daar moeten we aan werken."

Benjamin Hoepelman ziet ook positieve punten aan de nederlaag


Overigens ziet Hoepelman toch iets positiefs. "Als we nu richting die play-offs een keer verliezen is misschien niet erg, zodat iedereen weer scherp is." Daar sluit coach Roeland Spijker zich bij aan. "Hier hebben we meer aan dan aan zo'n monsterzege", zo zegt de oefenmeester. "Ik had natuurlijk wel liever met ťťn doelpunt verschil gewonnen."

UZSC is zes wedstrijden voor het einde al zeker van deelname aan de play-offs om het landskampioenschap van Nederland. De Utrechters strijden nu nog om de eerste plaats. Die zorgt in de play-offs in alle wedstrijden voor thuisvoordeel. UZSC staat nu met hetzelfde aantal punten als koploper Donk tweede. De Utrechters hebben in de competitie nog een wedstrijd tegen Donk op het programma staan.

Roeland Spijker: "We doen onszelf tekort"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -