Jong FC Utrecht lijkt onoverwinnelijk op Zoudenbalch met 2-1 winst

© RTV Utrecht / René van den Berg
UTRECHT - Jong FC Utrecht lijkt onoverwinnelijk op het eigen veld van Sportcomplex Zoudenbalch. Ook Volendam verslikte zich in de ploeg van trainer coach René Hake.
Al vroeg in de wedstrijd kwam Jong FC Utrecht op een 1-0 voorsprong via Jeredy Hilterman op 1-0. En goed lopende aanval met een voorzet van Acheffay. Na 20 minuten kwam FC Volendam langszij na een goede pass van Smal die werd afgewerkt door spits Martijn Kaars.
Jong FC Utrecht-speler Davy van den Berg wil liever vandaag dan morgen naar de Galgenwaard
FC Utrecht verloor even de grip op het duel, maar herstelde zich na rust. 6 minuten na rust bracht Ody Velanas Jong FC Utrecht weer op voorsprong. Daarna probeerde Volendam van alles en werd druk richting het doel van de goed keepende Fabian de Keijzer opgevoerd.
Alles werd door Utrecht in de strijd gegooid om de voorsprong vast te houden. Justin Lonwijk kreeg een kwartier voor tijd rood voor onbesuisd inkomen. Ook met 10 spelers hield Jong FC Utrecht stand en behaalde de zege.
Trainer René Hake: "Dubbel winst: Jonas gisteren voor het eerste belangrijk, Jerredy vanavond."
Op de ranglijst blijft Jong FC Utrecht op de 12de plaats staan, gelijk met FC Den Bosch. Vrijdag speelt de ploeg van René Hake in Oss bij Top.