RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules strikt talent van SteDoCo

UTRECHT - Hercules heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Michiel van Doggenaar. De 19-jarige verdediger komt over van SteDoCo, dat net als Hercules in de Derde divisie speelt.

Voordat Van Doggenaar afgelopen zomer aansloot bij de door Frans Adelaar getrainde club, speelde hij in de jeugd van onder meer Heerenveen en De Graafschap. Hij is de tweede aanwinst voor Hercules na Jorn van Lunteren, die overkomt van Jodan Boys.

VERLENGD
De Utrechters hebben zich verzekerd van de diensten van doelman Pepijn Vonk en Oussama Lahri, die hebben aangegeven te blijven. Youssef el Bouaazzati komt over uit uit de eigen jeugd. Eerder lieten ook de routiniers Matthijs Blijham en Fons Mulder weten ok volgend seizoen voor Hercules te spelen.

WEG
Ralph Hovestad heeft aangegeven te stoppen, net als Jeffrey Vlug. Bjorn van Gorcom en Steff van Rooijen gaan naar IJsselmeervogels. Dave Hensbergen gaat weg maar heeft nog geen nieuwe club. Dat geldt ook voor Tijani Noslin, van wie onlangs de overgang naar Sportlust'46 werd afgeblazen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -