RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46 bekert verder tegen SC Feyenoord: "Had na half uur 5-0 moeten staan"

WOERDEN - Sportlust'46 heeft zich bij de laatste zestien gevoegd in het bekertoernooi van het district West 2. De Woerdenaren wonnen op eigen veld met 2-0 van SC Feyenoord, een directe concurrent in de Hoofdklasse A.

Voor rust was Mark van der Weijden trefzeker, waarna Mauro Franken na de pauze de eindstand op 2-0 bepaalde vanaf de strafschopstip. Sportlust heeft zich nu geplaatst voor de achtste finale. Als de ploeg uit Woerden de laatste vier bereikt, is een plek in de voorronde van het hoofdtoernooi van de KNVB zeker.

We hebben acht 100% kansen gehad in de eerste helft"
Patrick Loenen, trainer Sportlust'46

Trainer Patrick Loenen vindt dat 2-0 niet volgens de verhoudingen was. "Ik denk oprecht dat we in de eerste 25 minuten er vijf moeten maken", zegt hij na afloop. "We hebben acht 100% kansen gehad in de eerste helft. In de rust stond het 1-0 en was iedereen het erover eens dat de wedstrijd allang beslist had moeten zijn."

Feyenoord had op Sportpark Cromwijck weinig in te brengen. "Na rust speelden wij wat behoudender. In negentig minuten hebben zij één kans gehad, maar die had er wel ingekund", aldus Loenen.

"Ik vond dat zij een beetje naïef waren in de opbouw, zij leden heel snel balverlies. Wij hadden een paar snelle jongens voorin, en we straften dat af. Alleen niet in doelpunten. Wij stonden zo goed verdedigend, dat het bij 2-0 echt klaar zou zijn."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -