RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ziekenboeg Kampong stroomt leeg

UTRECHT - De ziekenboeg van de hockeyers van Kampong is zo goed als leeg. Dat is goed nieuws, nu komend weekend de competitie hervat wordt met een uitduel tegen Bloemendaal. Tijdens de eerste seizoenshelft miste de Utrechtse ploeg meerdere steunpilaren door blessures. In de winterstop zijn veel spelers hersteld.

Jasper Luijkcx (kruisbandblessure) en Silas Lageman (meniscus-knieblessure) zijn langdurig geblesseerd en nog steeds afwezig. Daarnaast is het nog maar de vraag of de vertrekkende trainer Alexander Cox een beroep kan doen op Terrance Pieters. Zijn hamstringblessure is nog niet volledig opgelost.

Robbert Kemperman, doelman David Harte, Floris de Ridder en Casper Roelofs zijn terug, evenals Sander de Wijn. Hij had een gebroken middenvoetsbeentje, maar heeft de complete winter kunnen trainen.

"Ik heb bijna alles meegedaan met het Nederlands team. Dat ging goed, ik heb lekker gespeeld en het is lekker om weer hockeyer te zijn. Ik sta er goed voor voor de tweede seizoenshelft, met Kampong, Pro League-wedstrijden en de voorbereiding op de Olympische Spelen", legt De Wijn uit.
De Hoofdklasse-wedstrijd tussen Bloemendaal en Kampong is zondag live te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht. Het duel begint om 14.45 uur.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -