RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland wil stunten in Dongen, Hercules wil goede reeks voortzetten

HOOGLAND - In de Derde divisie B gaat Hoogland zondag op bezoek bij Dongen. Het Utrechtse Hercules ontvangt ADO'20. Beide duels beginnen om 14.00 uur en zijn live te volgen op Radio M Utrecht.

HOOGLAND
Trainer Raymond Prins van Hoogland heeft nog altijd te maken met een smalle selectie. Dave Dekker is geschorst en Edwin Hermsen was afgelopen week ziek. Of hij fit is voor zondag, is de vraag. Stijn Mossink, Martijn Koelewijn, Coen Heus en Martijn Schilthuis zijn er al langer uit.

Hoogland, de nummer 16 van de ranglijst, treft nummer zeven Dongen. De eerste ontmoeting tussen beide teams, in Hoogland, eindigde in 1-1. De mannen van Raymond Prins haalden in de vorige speelronde het eerste punt van 2020 binnen. De laatste zege dateert van 15 december, thuis tegen Groene Ster. Winnen bij Dongen zou knap zijn: de Brabanders verloren dit seizoen thuis alleen van HSC'21.

HERCULES
Hercules is de laatste weken punten aan het pakken, maar is nog niet uit de zorgen. Een zege op ADO'20, dat eerder dit seizoen in Heemskerk met 3-0 werd geklopt, is daarom zeer wenselijk. Trainer Jochem Twisker kan weer beschikken over Wouter Kenemans. Steff van Rooijen is nog geblesseerd.

Het is de vierde keer dat ADO'20 op bezoek komt op sportpark Voordorp. Twee van die ontmoetingen eindigden in een zege voor Hercules. In mei 2018 werd het zelfs 7-1 voor de Utrechters.

Hercules had het dit seizoen lange tijd moeilijk in eigen huis, maar de laatste drie thuisduels leverden negen punten op.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -