RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sean Klaiber: "Ik ga Utrecht niet zo maar verlaten"


UTRECHT - "We moeten nog niet met Ajax bezig zijn, de wedstrijd van zondag tegen RKC is nu de belangrijkste." Dat zegt de voor zondag geschorste FC Utrecht-back Sean Klaiber vrijdag in Een Berg Sport, bij RTV Utrecht.


De 25-jarige Nieuwegeiner maakt al sinds 2013 deel uit van de A-selectie. Hij werd even uitgeleend aan FC Dordrecht, maar sinds zijn terugkeer naar de Galgenwaard in 2015 is hij een vaste waarde.


Afgelopen zomer had het weinig gespeeld of Klaiber was naar het Duitse FSV Mainz vertrokken, maar hij bleef de Galgenwaard trouw. "Ik heb altijd gezegd dat ik open sta voor iets anders, maar ik ga FC Utrecht niet zo maar verlaten. Ik wil de beker winnen en zo hoog mogelijk eindigen. En dan zie ik wel verder."

Sean Klaiber: "Duitse competitie past wel bij me"


Een eventueel vertrek van Klaiber zou de weg kunnen vrijmaken voor Giovanni Troupée. De aan FC Twente verhuurde rechtsback zei vorige week in een interview dat hij zichzelf beter vindt dan Klaiber. "Daar kan ik niks mee", reageert de Nieuwegeiner, die zondag tegen RKC ontbreekt wegens een schorsing. "Ik kijk naar mezelf en ga niet over anderen praten in de media. Dat doe ik nu ook niet." Van Klaiber mag Troupée ook terugkomen als hijzelf niet vertrekt. "Ik ga graag de concurrentie aan. Dat maakt me beter."

Sean Klaiber over uitlatingen Troupée: "Zo ben ik niet opgevoed"


Afgelopen zondag speelde heel Utrecht een dramatische wedstrijd tegen FC Twente, maar er werd wel gewonnen. Tot zijn verbazing kreeg de verdediger in de loop van de week wel complimenten. "Ik was met mijn zoontje in het zwembad. Kwam er een man naar me toe met zijn duim omhoog, dat ik prima gespeeld had. Daar snapte ik niks van."


Sean Klaiber: "Na Twente kreeg ik complimenten, daar snap ik niks van"


ODE
Korneel kijkt in zijn wekelijkse Ode ook nog even terug op de pot tegen Twente, maar hij blikt vooral vooruit. Komende week speelt Utrecht eerst tegen RKC voor de competitie, en daarna de halve finale van de beker tegen Ajax.


De ode van Korneel Evers


Gert en Korneel doen ook voorspellingen, deze keer dus over twee wedstrijden. Uiteraard waagt Appie zich aan de tap ook aan prognose. Het zal weinig verbazing wekken: alle drie verwachten ze dat RKC wordt geklopt, en dat Utrecht de bekerfinale bereikt.


Aan de tap met Ap met de voorspellingen voor RKC - FC Utrecht en FC Utrecht - Ajax
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -