RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zure nederlaag voor Jong FC Utrecht

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie op het nippertje verloren van TOP Oss. De thuisploeg wist in de blessuretijd nog net de 2-1 winst binnen te halen.

Het regende pijpestelen in Oss, maar de hele wedstrijd is gewoon uitgespeeld. Mede onder begeleiding van negen supporters van Jong FC UUtrecht die de reis naar Oss wel zagen zitten om Jong FC Utrecht aan te moedigen. Cas Peters opende in de 30e minuut de score voor Top Oss en tekende daarmee voor de ruststand van 1-0.

In de tweede helft kwam daarop al vrij snel het antwoord van Utrecht; Odysseus Velanas scoort de 1-1. In de blessuretijd weet Oss nog een tweede doelpunt te scoren via Samet Bulut , waarmee de wedstrijd eindigt met 2-1 voor TOP Oss.

RANGLIJST
Jong FC Utrecht staat twaalfde in de Keuken Kampioen Divisie met 38 punten. Het verschil met nummer acht NEC is slechts vier punten. De voorsprong op nummer vijftien FC Eindhoven is 5 punten. De volgende wedstrijd voor Jong FC Utrecht is maandag 9 maart tegen NEC.

Komende dinsdag, 3 maart, oefent Jong FC Utrecht in Duitsland om 14:00 tegen het tweede van Mönchengladbach.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -