DOVO ziet drie punten in zeven minuten tijd verdampen

Trainer Scott Calderwood van DOVO
Trainer Scott Calderwood van DOVO © Orange Pictures
VEENENDAAL - DOVO heeft in de Derde divisie A verloren van Jong Almere City. De Veenendalers stonden lang met 1-0, maar in de slotfase gingen de bezoekers er met de drie punten vandoor.
Na een half uur spelen pakte DOVO de voorsprong. Kevin Schmidt kon na een goede steekpass de bal achter de doelman schuiven. Daarmee had hij de ruststand bepaald.
DOVO leek de drie punten mee te nemen, tot twaalf minuten voor tijd. Noah Abid zorgde voor de gelijkmaker namens de bezoekers. Het werden zelfs nul punten voor de Veenendalers. Jelle Goselink zorgde vijf minuten voor tijd voor de 1-2.

RANGLIJST

DOVO staat in de Derde divisie A op de vijftiende plek. De ploeg van trainer Scott Calderwood heeft19 punten verzameld. Het gat met hekkensluiter VVOG is met nog tien wedstrijden te gaan zeven punten. ONS Sneek staat voorlaatste, één plek onder DOVO, en heeft vijf punten minder dan de Veenendalers.
30' Kevin Schmidt [1-0]
78' Noah Abid [1-1]
85' Jelle Goselink [1-2]