Hercules richt zich op en wint opnieuw, Hoogland kansloos

© Arnold Schenk
UTRECHT - Hercules boekte in de Derde divisie B de derde overwinning op rij. Het elftal van Jochem Twisker ontving ADO'20, kwam twee keer op achterstand, maar stapte toch als winnaar van het veld: 4-2. Het tegen degradatie strijdende Hoogland kon geen vuist maken tegen Dongen: 4-0.
Radiocommentator Arnold Schenk over de zege van Hercules

HERCULES

Voor rust vielen er liefst vier treffers op sportpark Voordorp. Mick Christophersen bracht de bezoekers twee keer op voorsprong, maar even vaak kwamen de Utrechters langszij, via Tim Pieters en Björn van Gorkom.
In de tweede helft duurde het wat langer voor er gescoord werd, maar uiteindelijk greep Hercules - dat de laatste weken zo goed in vorm is - toch de overwinning. Topscorer Gökhan Yasar deed opnieuw van zich spreken en was het eindstation van een schitterende aanval. Vlak voor tijd bepaalde Tyrone Fonville de eindstand op 4-2.
De overwinning betekende de vierde thuiszege op rij voor Hercules. Dankzij de drie punten staan de Utrechters op de negende plek in de Derde divisie.
3' Mick Christophersen [0-1]
16' Tim Pieters [1-1]
32' Mick Christophersen [1-2]
40' Björn van Gorkom [2-2]
82' Gökhan Yasar [3-2]
89' Tyrone Fonville [4-2]
Radiocommentator Pieter Tammens blikt terug op Dongen - Hoogland

HOOGLAND

De ploeg van Raymond Prins beleefde een kansloze middag tegen Dongen. Bij rust stond het al 3-0 en alsof de ruime achterstand nog niet pijnlijk genoeg was, viel in de tweede helft aanvoerder Frank Voorwald uit. Hij is niet de enige geblesseerde bij Hoogland. Tegen Dongen vulden zes spelers de gaten op van geschorsten, zieken en geblesseerden, die normaal gesproken aan de aftrap staan. Uiteindelijk liep Hoogland tegen een 4-0 nederlaag aan.
Hoogland blijft voorlaatste staan in de Derde divisie. FC Lienden verloor ook en heeft twee punten minder. Als de stand niet verandert, dan degraderen Hoogland en Lienden.
14' Thom Avontuur [1-0]
23' Nassim Asrih [2-0]
46' Roshendley Saez [3-0]
85' Nassim Asrih [4-0