RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong geeft voorsprong uit handen tegen Bloemendaal

UTRECHT - De hockeyers van Kampong hebben het veldseizoen hervat met een nederlaag. De Utrechters gingen op bezoek bij Bloemendaal onderuit: 1-2.

ZIEKENBOEG
Goed nieuws voor coach Alexander Cox was dat de ziekenboeg van Kampong zo goed als leeg was voor aanvang van het duel met Bloemendaal. Hij had weer de beschikking over Robbert Kemperman, doelman David Harte, Floris de Ridder en Sander de Wijn.

Kampong schoot uitstekend uit de startblokken tegen landskampioen Bloemendaal. Het resulteerde in een vroege voorsprong via een treffer van strafcornerkanon Jip Janssen. Daarna was Bilthovenaar Thierry Brinkman dichtbij de gelijkmaker namens Bloemendaal.

Een overtreding van Floris de Ridder leidde uiteindelijk de onnodige gelijkmaker van Bloemendaal in. Arthur van Doren kreeg de kans via de strafcorner en benutte die: 1-1. Dat het daarna nog 2-1 werd voor de thuisploeg paste in het spelbeeld van de tweede helft, waarin Bloemendaal sterker was dan de Utrechters. Roel Bovendeert werd uiteindelijk matchwinner door de 2-1 voor zijn rekening te nemen.

RANGLIJST
Een zure nederlaag voor Kampong, dat vijfde staat in de Hoofdklasse. De Utrechters moeten bij de eerste vier eindigen om zich te plaatsen voor de play-offs om het landskampioenschap.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -