RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

De Wijn positief ondanks nederlaag: 'Als we dit volhouden, volgen de punten vanzelf'

1/3
UTRECHT - Sander de Wijn keerde na een periode vol blessureleed terug bij Kampong. De verdediger hervatte met zijn ploeg de competitie, maar had dat graag op een andere manier gedaan. De Utrechters verloren met 2-1 van Bloemendaal, maar toch is De Wijn hoopvol gestemd. "De komende weken moeten we stappen maken, dan heb ik er het volste vertrouwen in dat de punten ook gaan komen."

Sander de Wijn (Kampong): "Tijd om punten te gaan pakken, het maakt niet uit hoe"


Ondanks de nederlaag keek De Wijn met een redelijk gevoel terug op het treffen met de koploper. Hoewel Kampong lang goed weerstand bood aan de koploper, stond het na afloop toch met lege handen. "We hebben vandaag een redelijke pot gespeeld. Het is altijd wennen, zo'n eerste pot na de winter. Dan hoop je wat af te kunnen dwingen door te strijden voor iedere meter. Dat lukte niet goed genoeg en daarom wint Bloemendaal hier vandaag."

Zonde en pijnlijk dat we kansen vandaag niet benutten"
Bjorn Kellerman

Bjorn Kellerman baalde, net als zijn ploeggenoot, van de nederlaag. Zeker omdat hij vond dat Kampong voldoende kansen had om minstens een punt en misschien wel meer te pakken. "Zonde, we spelen goed en krijgen genoeg kansen, maar benutten ze helaas niet. Dat is zonde en pijnlijk, want we hadden gewoon weer volledig mee kunnen doen. Nu moeten we ergens anders punten gaan halen."

Bjorn Kellerman (Kampong) in gesprek met Floris Mulder


Komend weekend wacht voor Kampong het duel met Pinoké, een tegenstander waar De Wijn niet bepaald goede herinneringen aan bewaart. "Toen brak ik mijn poot, dus wat dat betreft is de cirkel weer rond", aldus De Wijn, die daar niet te lang bij wil stilstaan. Zijn ploeg moet, met het oog op de play-offs, punten gaan pakken, om uiteindelijk bij de eerste vier te eindigen. "Dat maakt eigenlijk niet eens uit hoe. De wedstrijd van vandaag was geen 'do-or-die', maar we hebben er wel een goed gevoel aan overgehouden. Als we dit volhouden, volgen de punten vanzelf."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -