RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht gaat in gesprek met supporters over slechte resultaten

UTRECHT - FC Utrecht gaat in gesprek met de supportersvereniging. Na de tegenvallende resultaten van de laatste paar wedstrijden heerst er grote woede onder de supporters. "Het is geen incident meer, het is structureel", zegt Teun den Hartog van de supportersvereniging.

De ergernis was na de nederlaag tegen hekkensluiter RKC Waalwijk (2-1) zo groot, dat de supporters de spelersbus van FC Utrecht wilden opwachten. De spanning werd uit de lucht gehaald, omdat een gesprek met de supporters op maandag werd gepland. Den Hartog: "Waarschijnlijk zal John van den Brom ook komen, en wat spelers. Dit is beter: je kan beter constructief met elkaar praten dan op de parkeerplek gaan staan. Maar er zit emotie op, en dat is ook logisch."

Den Hartog wil de club vragen waarom hij niet de benodigde inzet heeft gezien in de laatste paar wedstrijden. "Je ziet de gemoedelijkheid er een beetje insluipen. Zo van, we staan 1-0 voor, het komt wel goed. Dan krijg je de deksel op de neus."

Volgens Den Hartog mist de wil om te winnen bij FC Utrecht. "RKC knokte vandaag voor elk punt, wij willen dat Utrecht dat ook doet. Dat hebben ze niet laten zien. Ik wil wel weten waar dat vandaan komt, dus dat zal ik ook zeker vragen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -