RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verleden tegen FC Lisse biedt DOVO weinig hoop

VEENENDAAL - DOVO moet zich zaterdag herstellen van de mentale tik die het zaterdag kreeg. De Veenendalers verspeelden tegen Jong Almere een 1-0 voorsprong, en leden voor het eerst sinds bijna een maand een nederlaag. Daarmee kwam een einde aan een reeks(je) waarin het gat met de ploegen boven de streep werd verkleind.

Concurrent VVSB strooide later op de dag nog extra zout in de wond, door drie punten uit te lopen. Het versloeg SteDoCo met 3-2 en zette DOVO weer op zes punten.

FC LISSE
De tegenstander van komende zaterdag belooft voor DOVO weinig goeds. De zeven voorgaande ontmoetingen met FC Lisse leverden zes verliespartijen op. In eigen huis wisten de Veenendalers zelfs nog nooit van Lisse te winnen. Het dieptepunt was in het seizoen 2004/2005, toen DOVO op Panhuis met 6-2 werd verslagen.

In tegenstelling tot DOVO is FC Lisse al maanden goed in vorm. Na een beroerde seizoensstart staan de geel-blauwen inmiddels vijfde. Bovendien doet de ploeg van de Woerdense trainer Robbert de Ruiter mee in de strijd om de titel in de tweede periode.

BLESSURES
Scott Calderwood kan nog altijd niet beschikken over Kay Huisman en Tarik el Khalouti. De wedstrijd tussen DOVO en FC Lisse begint zaterdag om 14.30 uur.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -