RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Rijnsburgse Boys-GVVV lijkt garantie voor veel goals

VEENENDAAL - GVVV bewees zichzelf zaterdag een goede dienst door in Noordwijk met 3-1 te winnen. Een nieuwe zege, uit tegen Rijnsburgse Boys, zou de zorgen in Veenendaal aanmerkelijk verlichten. GVVV heeft de punten namelijk nog steeds hard nodig om weg te komen uit de degradatiezone in de Tweede divisie.

Voor Rijnsburgse Boys zijn de belangen totaal anders. De 'Uien' zouden zich bij winst serieus kunnen gaan melden in de titelstrijd. De achterstand op koploper Katwijk is na afgelopen weekend nog maar vier punten.
Arnodl Schenk reist zaterdag namens Radio M Utrecht af naar sportpark Middelmors. Hij doet vanaf 15.00 uur live verslag in het programma Namen & Rugnummers. HISTORIE
Rijnsburgse Boys en GVVV maken er met regelmaat doelpuntrijke ontmoetingen van. In 2011 versloeg Rijnsburgse Boys de Veenendalers met 7-2, in 2019 won GVVV op Panhuis met 6-5 van de Rijnsburgers. Dat duel geldt nog altijd als het meest doelpuntrijkje duel in de geschiedenis van de Tweede divisie. Ook dit seizoen scoorden beide ploegen er lustig op los: op Panhuis won Rijnsburgse Boys met 4-3.

In totaal leverden de 21 duels tussen Rijnsburgse Boys en GVVV 98 doelpunten op. Dat is een gemiddelde van bijna vijf treffers per wedstrijd.

OOSTERLEE
GVVV-trainer Niek Oosterlee, zie een compleet fitte selectie tot zijn beschikking heeft, heeft een lange geschiedenis bij Rijnsburgse Boys. Hij was er zes jaar trainer, met de tweede plaats in de Topklasse in 2012 als beste prestatie. Ook toen GVVV zich in 2016 ten koste van Rijnsburgse Boys plaatste voor de Tweede divisie, zat Oosterlee bij de geel-zwarten op de bank.

Bij Rijnsburgse Boys maken Joel Tillema en Jordy Strooker (ex-Spakenburg) deel uit van de selectie. Ook Massies Artien heeft een verleden in het Utrechtse. Hij speelde voor Montfoort.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -