RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

De belangen zijn groot bij Hoogland - Blauw Geel

HOOGLAND - Omdat Hercules zondag vrij is, is Hoogland de enige club uit onze provincie die zondag komt in de derde divisie. De ploeg van Raymond Prins ontvangt Blauw Geel'38, dat eerder dit seizoen in Veghel met 5-3 werd verslagen.

Hoogland als Blauw Geel verkeren allebei in zwaar weer: de laatste vijf duels leverden beide ploegen slechts één punt op. Daardoor is Hoogland nu voorlaatste, met een achterstand van vier punten ADO'20, dat op een p/d-plek staat. Blauw Geel is door de slechte reeks in de gevarenzone terecht gekomen. De voorsprong op Westlandia, dat ook op een p/d-plaats staat, is geslonken tot twee punten.
Arnold schenk doet zondag in het Radio M Utrecht-programma Namen & Rugnummers live radioverslag van de wedstrijd, die om 14.00 uur begint.
De belangen voor het duel van zondag op Langenoord zijn duidelijk, en daarom is het prettig dat Raymond Prins weer kan beschikken over Dave Dekker. Hij keert terug van een schorsing. Daar staat tegenover dat Jelte Boelens nu geschorst is en dat Frank Voorwald, die vorige week in Dongen uitviel, geblesseerd is.

Erwin Hermsen en Gijs Keuning waren deze week ziek. Of zij inzetbaar zijn, is twijfelachtig. Stijn Mossink, Martijn Schilthuis, Martijn Koelewijn en Coen Heus zijn al langer geblesseerd en zijn er dus ook niet bij.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -