RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV overdenkt pijnlijke nederlaag: 'Complete offday'

1/3
VEENENDAAL - Bij GVVV waren de druiven zuur na de pijnlijke 6-2 nederlaag op bezoek bij Rijnsburgse Boys. Trainer Niek Oosterlee zag zijn ploeg binnen een half uur met 4-0 achter staan. "Ik weet niet wat ik hiervan moet zeggen. Ik sta met een mond vol tanden", zegt Oosterlee.

Wij krijgen een ongelukkige strafschop tegen en daarna zijn we tien minuten het helemaal kwijt."
Niek Oosterlee, trainer GVVV

"Qua stand maar ook qua verloop van de wedstrijd was het een heel gekke wedstrijd", aldus de trainer van de Veenendalers. Ook aanvaller Berry Powel weet dat 6-2 genoeg zegt. "Dat laat niets te wensen over. Aan kansen ligt het niet, die hebben we genoeg gehad. Maar we hebben ze ook te makkelijk weggegeven. Het was een complete offday."

Niek Oosterlee: "Qua wedstrijdverloop een heel gekke wedstrijd"


ALS EEN KAARTENHUIS IN ELKAAR
"Wij kregen twee grote kansen door het stuntelige verdedigen van Rijnsburg, die maken wij niet af. Daarna krijgen wij een ongelukkige strafschop tegen en daarna zijn we tien minuten het helemaal kwijt. Iedere kans die zij krijgen wordt een doelpunt. Dan sta je 4-0 achter, en maak je nog 4-2 vlak na rust. Maar daarna werden de ruimtes zo groot en dan zie je dat zij veel kwaliteit hebben voorin", zegt Oosterlee.

Na de 3-1 zege van vorige week tegen Noordwijk had Powel op meer gehoopt. "Blijkbaar hebben we de lijn niet door kunnen zetten. We beginnen goed maar vanaf de penalty stort het als een kaartenhuis in elkaar. Dan gaat het heel hard", blikt hij terug. "Ook zelf lukte het vandaag niet. Ik kan niemand opnoemen die vandaag een zesje heeft gescoord, dan kan zoiets gebeuren. We moeten de rug rechten en volgende week knallen."

Berry Powel: "Ik kan niemand opnoemen die vandaag een zesje heeft gescoord"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -